Överläkaren och kardiologispecialisten Anders Eriksson går med i EduTechSmart Advisory Board

Umeå, Sverige, 1 mars 2024 — EduTechSmart, ett svenskt företag som erbjuder gamifierad hälsovårdsutbildning (interaktiva, spelbaserade inlärningslösningar), meddelar att Anders Eriksson, överläkare och kardiologispecialist, har gått med företagets grupp av rådgivande experter.

Anders Eriksson är en av de tidiga investerarna i EduTechSmart och kommer bland annat att bidra med sin expertis inom validering av företagets kurser inom hälso- och sjukvård.

“Vi är stolta att välkomna hjärtläkaren Anders Eriksson till vår advisory board som har bildats för att hjälpa företaget på dess resa med målet att skapa de bästa möjliga digitala utbildningarna inom vård och omsorg.”, säger Matti Larsson, General Manager, EduTechSmart.

“EduTechSmarts onlinekurs i HLR är den bästa jag har sett. Den enkla tillgängligheten och höga repeterbarheten förbättrar chanserna att fler överlever ett hjärtstopp.” säger Anders Eriksson, överläkare och specialist inom kardiologi.

EduTechSmart vill skala upp snabbt tack vare sin nya advisory board. Fler medlemmar kommer att avslöjas för allmänheten inom kort.

Bilden nedan: Anders Eriksson

Tags:
What do you think?

Related news