Vård och omsorgsexperten Sofia Nilsson går med i EduTechSmart Advisory Board

EduTechSmart, ett svenskt företag som erbjuder, hälsovårdsutbildning med interaktiva spelbaserade inlärningslösningar, tillkännager bildandet av ett advisory board, en strategisk rådgivande nämnd. Den första ledamoten, Sofia Nilsson, är en erkänd sjukvårdsexpert med bakgrund inom både omvårdnad och politik.

EduTechSmart utökar sitt nätverk och sin kompetens genom att bilda ett Advisory Board som kommer att möjliggöra en accelererad tillväxt inom vårdutbildning. Den första medlemmen som avslöjas är Sofia Nilsson.

Sofia Nilsson är tidigare riksdagsledamot för Centerpartiet. Fram till valet 2022 var hon ledamot i socialnämnden och partiets talesperson för vård och psykisk hälsa. Som yrke är Sofia sjuksköterska och har arbetat inom olika områden som sjukhusvård, äldreomsorg och den privata sektorn.

“Sofia brinner för att utveckla och förbättra hälso- och sjukvården, särskilt äldreomsorgen. Med sin långa erfarenhet från sjukvård och politik kommer hon att vara en utmärkt resurs.”, säger Delia Zadius, VD, EduTechSmart, och fortsätter: “Vi välkomnar fler individer med passion för hälso- och sjukvårdsutbildning att kontakta oss om möjligheten till en plats i vårt advisory board.”

“Jag är stolt över att vara en del av resan framåt med EduTechSmart. Att kliva in i deras nybildade advisory board är ett spännande och utmanande uppdrag som jag ser fram emot. Att förse sjukvården med nödvändiga utbildningsverktyg för att säkerställa högsta möjliga effektivitet och kvalitet är avgörande för att kunna möta framtidens utmaningar och utbildningsbehov, och som är helt rätt i tiden.”, säger Sofia Nilsson, sjukvårdsexpert och konsult.

Fler medlemmar I advisory board kommer att avslöjas för allmänheten inom kort. Med dessa nyckelrådgivare ombord planerar EduTechSmart att skala upp snabbt.

Tags:
What do you think?

Related news